Bog & idéEdouard Levé

Bøger skrevet af Edouard Levé

1 produkter
1 produkter
Selvportræt
SelvportrætEdouard Levé
149,95 DKK
Hæftet
(8)
Selvportræt

Mere om Edouard Levé

Du kan kun bestille en enkelt bog af Edouard Levé her hos Bog & idé. Det er "Selvportræt". Det er Forlaget Basilisk, der har publiceret den på dansk. "Selvportræt" er desuden udgivet i serien "Babelserien".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selvportræt" af Edouard Levé

Hos Bog & idé er "Selvportræt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Levés serie "Babelserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Basilisk.

Dette er en også en skøn bog fra Levé, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Edouard Levé