Bog & idéÉdouard Levé

Bøger skrevet af Édouard Levé

2 produkter
2 produkter
Selvmord
SelvmordÉdouard Levé
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Selvmord
Selvportræt
SelvportrætEdouard Levé
149,95 DKK
Hæftet
(8)
Selvportræt

Mere om Édouard Levé

Édouard Levé har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Levé.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Selvmord" i serien "Babel" udgivet af Forlaget Basilisk - "Selvportræt" i serien "Babelserien" udgivet af Forlaget Basilisk

Mere om Édouard Levés bøger

Édouard Levé har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Levé som hæftet. Édouard Levé bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Basilisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Édouard Levés "Selvmord"

Det er muligt at købe Édouard Levés "Selvmord" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Babel". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Selvportræt" af Édouard Levé

"Selvportræt" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Babelserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Édouard Levé