Bog & idéEdward St. Aubyn

Bøger skrevet af Edward St. Aubyn

Læs mere om Edward St. Aubyn
5 produkter
5 produkter
Dunbar
STREAM
DunbarEdward St. Aubyn
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Dunbar
Dunbar
DunbarEdward St. Aubyn
79,95 DKK
e-bog
(0)
Dunbar
Dunbar
DunbarEdward St. Aubyn
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Dunbar
Den store pris
Den store prisEdward St. Aubyn
199,95 DKK
EBOG
(8)
Den store pris
Den store pris
STREAM
Den store prisEdward St. Aubyn
139,95 DKK
Lydbog
(8)
Den store pris

Mere om Edward St. Aubyn

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Edward St. Aubyn. Nedenfor har vi listet bøgerne fra St. Aubyn.
Bøgerne fra Edward St. Aubyn kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dobbeltblind" udgivet af Gads Forlag - "Double Blind" udgivet af Harvill Secker - "Dunbar " i serien "Shakespeare i et nyt årtusind¤Modtryks storskriftserie" udgivet af Modtryk - "Patrick Melrose, PB" udgivet af Gads Forlag - "Patrick Melrose Volume 2: Mother's Milk and At Last - TV tie-in" i serien "Patrick Melrose" udgivet af Picador - "Patrick Melrose Volume 1: Never Mind, Bad News and Some Hope - TV tie-in" i serien "Patrick Melrose" udgivet af Picador - "Dunbar" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk - "Dunbar" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk - "Dunbar" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Hogarth - "Dunbar" i serien "Shakespeare i et nyt årtusind" udgivet af Modtryk - "Glem det Dårligt nyt En smule håb" i serien "MagnaPrintserien¤Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab - "Den store pris" udgivet af Gads Forlag - "Glem det – Dårligt nyt – En smule håb" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gad - "Moders mælk – Til sidst" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gad - "Den store pris" udgivet af Gad - "Den store pris" udgivet af Gad - "Moders mælk. Til sidst" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gyldendal - "Mother´s Milk" i serien "The Patrick Melrose Novels" udgivet af Picador - "Never Mind" i serien "The Patrick Melrose Novels" udgivet af Picador - "Some Hope" i serien "The Patrick Melrose Novels" udgivet af Picador - "Bad News" udgivet af Picador - "Glem det, Dårligt nyt, En smule håb" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gyldendal - "Lost for Words" udgivet af Picador - "At Last" i serien "The Patrick Melrose Novels" udgivet af Picador - "Patrick Melrose 4-5" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gad - "Patrick Melrose romanerne 1-3" i serien "Patrick Melrose-romanerne" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Edward St. Aubyn

Der er 26 tilgængelige udgivelser af Edward St. Aubyn hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Edward St. Aubyn kan købes i et udvalg af formater. St. Aubyn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Edward St. Aubyns "Dobbeltblind"

"Dobbeltblind" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Edward St. Aubyn "Double Blind"

"Double Blind" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Harvill Secker.
Detaljer
Fulde navn:
Edward St. Aubyn