Bog & idéEinar Kárason

Bøger skrevet af Einar Kárason

Læs mere om Einar Kárason
5 produkter
5 produkter
Tåbers visdom
STREAM
Tåbers visdomEinar Kárason
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Tåbers visdom
Kviksølv
STREAM
KviksølvEinar Kárason
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Kviksølv
Djævleøen
STREAM
DjævleøenEinar Kárason
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Djævleøen
Lykkens land
STREAM
Lykkens landEinar Kárason
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Lykkens land
Guldøen
STREAM
GuldøenEinar Kárason
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Guldøen

Mere om Einar Kárason

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Einar Kárason. På listen nedenfor finder du de nyeste af Kárasons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guldøen" i serien "Djævleøen" udgivet af Lytteratur - "Lykkens land" i serien "Djævleøen" udgivet af Lytteratur - "Djævleøen " i serien "Djævleøen" udgivet af Lytteratur - "Kviksølv" i serien "Tåbers visdom" udgivet af Lytteratur - "Tåbers visdom" i serien "Tåbers visdom" udgivet af Lytteratur - "Storm" udgivet af Gyldendal - "Raseri" udgivet af Gyldendal - "Fjendemøde" udgivet af Gyldendal

Einar Kárasons bøger

Du kan bestille otte bøger af Einar Kárason her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Einar Kárason fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kárason inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Einar Kárasons "Guldøen"

Det er muligt at købe Einar Kárasons "Guldøen" som lydbog. Einar Kárasons "Guldøen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Kárasons serie "Djævleøen". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

Einar Kárason "Lykkens land"

Det er muligt at købe Einar Kárasons "Lykkens land" som lydbog. Fordelen ved at have Einar Kárasons "Lykkens land" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er en del af serien "Djævleøen". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Einar Kárason