Bog & idéEleanor Havsteen-Franklin

Bøger skrevet af Eleanor Havsteen-Franklin

1 produkter
1 produkter
Sammenfiltret
SammenfiltretEleanor Havsteen-Franklin
59,00 DKK
e-bog
(0)
Sammenfiltret

Mere om Eleanor Havsteen-Franklin

Der er flere forskellige bøger fra Eleanor Havsteen-Franklin tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Havsteen-Franklin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammenfiltret" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Books on Demand - "Sammenfiltret" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Books on Demand

Bøger af Eleanor Havsteen-Franklin

Eleanor Havsteen-Franklin har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eleanor Havsteen-Franklin kan købes i forskellige formater. Havsteen-Franklins bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sammenfiltret" af Eleanor Havsteen-Franklin

Hos Bog & idé er "Sammenfiltret" tilgængelig som e-bog. Med "Sammenfiltret" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Havsteen-Franklins serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sammenfiltret" af Eleanor Havsteen-Franklin

Det er muligt at købe Eleanor Havsteen-Franklins "Sammenfiltret" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Havsteen-Franklins serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Eleanor Havsteen-Franklin