Bog & idéElisa Dinesen

Bøger skrevet af Elisa Dinesen

1 produkter
1 produkter
Pas på dine piger
STREAM
Pas på dine pigerElisa Dinesen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Pas på dine piger

Mere om Elisa Dinesen

Der findes flere bøger af Elisa Dinesen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dinesens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pas på dine piger" udgivet af mellemgaard - "Pas på dine piger" udgivet af Lytteratur - "Pas på dine piger" udgivet af mellemgaard

Elisa Dinesens bøger

Du kan bestille tre bøger af Elisa Dinesen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Elisa Dinesen fås i et udvalg af formater. Dinesens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pas på dine piger" af Elisa Dinesen

Hos Bog & idé er "Pas på dine piger" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Pas på dine piger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Pas på dine piger" af Elisa Dinesen

Hos Bog & idé er "Pas på dine piger" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Elisa Dinesens "Pas på dine piger" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Elisa Dinesen