Bog & idéElizabeth Hawes

Bøger skrevet af Elizabeth Hawes

Læs mere om Elizabeth Hawes
1 produkter
1 produkter
Camus - En Romance
BOEGERTILSTAERKPRIS
Camus - En RomanceElizabeth Hawes
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Camus - En Romance

Mere om Elizabeth Hawes

Elizabeth Hawes har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Camus - En romance". Den er publiceret af Politisk Revy på dansk. "Camus - En romance" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Camus - En romance" af Elizabeth Hawes

Hos Bog & idé er "Camus - En romance" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hawes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Hawes