Bog & idéEllen Stampe

Bøger skrevet af Ellen Stampe

Læs mere om Ellen Stampe
1 produkter
1 produkter
Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent
STREAM
Morakker - Fortællingen om den korrupte betjentEllen Stampe
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent

Mere om Ellen Stampe

Der er flere forskellige bøger skrevet af Ellen Stampe online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Stampe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mysteriet om Pernille" i serien "People´s Price" udgivet af People's Press - "Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Morakker" udgivet af Frydenlund - "Uegnet som far" udgivet af Stampe - "Mysteriet om Pernille" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress - "De siger jeg lyver" i serien "Krimidokumentar" udgivet af Stampe - "Marie" udgivet af Stampe

Bøger skrevet af Ellen Stampe

Ellen Stampe har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Stampes bøger fås i udvalgte formater. Ellen Stampe bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mysteriet om Pernille" af Ellen Stampe

"Mysteriet om Pernille" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Stampes serie "People´s Price". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's Press.

Ellen Stampe "Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent"

Hos Bog & idé er "Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Morakker - Fortællingen om den korrupte betjent" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Stampe