Bog & idéElsa Morante

Bøger skrevet af Elsa Morante

1 produkter
1 produkter
Historien
HistorienElsa Morante
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Historien

Mere om Elsa Morante

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Elsa Morante. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Morantes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Løgn og trolddom" udgivet af Gyldendal - "Historien" udgivet af Gyldendal - "Aracoeli " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Arturos ø" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Elsa Morantes bøger

Du kan købe fire bøger af Elsa Morante her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Morantes bøger fås i samtlige formater. Morante har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elsa Morantes "Løgn og trolddom"

"Løgn og trolddom" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Historien" af Elsa Morante

Det er muligt at købe Elsa Morantes "Historien" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elsa Morante