Bog & idéEmil Obel

Bøger skrevet af Emil Obel

Læs mere om Emil Obel
2 produkter
2 produkter
Festlige & fantasifulde kageborde
Festlige & fantasifulde kagebordeEmil Obel
159,95 DKK
EBOG
(0)
Festlige & fantasifulde kageborde
Halloweenbogen
HalloweenbogenEmil Obel
249,95 DKK
Hardback
(0)
Halloweenbogen

Mere om Emil Obel

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Emil Obel. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Obel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halloweenbogen" udgivet af Turbine - "Festlige & fantasifulde kageborde" udgivet af Politikens Forlag - "Festlige & fantasifulde kageborde" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Emil Obel

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Emil Obel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Emil Obel kan købes i forskellige formater. Obels bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Halloweenbogen" af Emil Obel

Hos Bog & idé er "Halloweenbogen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Emil Obel "Festlige & fantasifulde kageborde"

Hos Bog & idé er "Festlige & fantasifulde kageborde" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Festlige & fantasifulde kageborde" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Obel