Bog & idéEric Walters

Bøger skrevet af Eric Walters

Læs mere om Eric Walters
1 produkter
1 produkter
Spring
SpringEric Walters
79,95 DKK
EBOG
Spring

Mere om Eric Walters

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Eric Walters. Bogen hedder "Spring". Den er udgivet af Carlsen på dansk. "Spring" er desuden udgivet i serien "Carlsen ekko".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eric Walters' "Spring"

"Spring" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Spring" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Carlsen ekko". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Eric Walters skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eric Walters