Bog & idéErik A. Frandsen

Bøger skrevet af Erik A. Frandsen

4 produkter
4 produkter
Iltgæld
IltgældErik A. Frandsen
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Iltgæld
Fornøjelige nætter
Fornøjelige nætterGiovan Francesco Straparola
189,95 DKK
Hæftet
(2)
Fornøjelige nætter
Iltgæld
IltgældBrian Nygaard
119,95 DKK
EBOG
(6)
Iltgæld
Via Francigena
Via FrancigenaErik A. Frandsen
319,96 DKK
Indbundet
(3)
Via Francigena

Mere om Erik A. Frandsen

Der er en del bøger skrevet af Erik A. Frandsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iltgæld" udgivet af Gyldendal - "Italien rundt" udgivet af People’sPress - "Unheimlich " udgivet af Brøndum - "Via Francigena" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik A. Frandsens bøger

Du kan finde fire bøger af Erik A. Frandsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Erik A. Frandsen bøger i samtlige formater. Frandsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik A. Frandsens "Iltgæld"

Hos Bog & idé er "Iltgæld" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Italien rundt" af Erik A. Frandsen

Det er muligt at købe Erik A. Frandsens "Italien rundt" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Erik A. Frandsen