Bog & idéErik Albæk

Bøger skrevet af Erik Albæk

Læs mere om Erik Albæk
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Mixed methods-forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning
Eksperter kan være gode nok, men -
Eksperter kan være gode nok, men -Erik Albæk
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Eksperter kan være gode nok, men -
Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu
Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nuErik Albæk
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu

Mere om Erik Albæk

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Erik Albæk. På listen nedenfor ser du Albæks nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Erik Albæks bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Eksperter i medierne" udgivet af Magtudredningen - "Crisis, miracles and beyond" udgivet af Aarhus University Press - "Den danske journalist" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Moralpolitik i Danmark" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Kunsten at holde balancen" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Eksperter kan være gode nok, men - " i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Erik Albæk

Erik Albæk har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Albæks bøger fås i flere formater. Albæk har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu" af Erik Albæk

Det er muligt at købe Erik Albæks "Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu" som ebog. Med "Fra sandhed til information. Evalueringsforskning i USA - før og nu" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Erik Albæk "Eksperter i medierne"

Hos Bog & idé er "Eksperter i medierne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Magtudredningen.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Albæk