Bog & idéErik Fischer

Bøger skrevet af Erik Fischer

Læs mere om Erik Fischer
2 produkter
2 produkter
Melchior Lorck Biography and primary sources
Melchior Lorck Biography and primary sourceswith Ernst Jonas Bencard and Mikael Bøgh Rasmussen
2499,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Melchior Lorck Biography and primary sources
Melchior Lorck V
Melchior Lorck Vwith Ernst Jonas Bencard and Mikael Bøgh Rasmussen
999,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Melchior Lorck V

Mere om Erik Fischer

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Erik Fischer. På listen nedenfor finder du de nyeste af Fischers udgivelser.
Bøgerne fra Erik Fischer kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tycho Brahes stjerner" i serien "Klassiker biblioteket" udgivet af Museum Astrologicum - "Om billedkunst" udgivet af Edition Bløndal - "Melchior Lorck V" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Melchior Lorck Biography and primary sources" udgivet af Royal Library¤Vandkunsten - "Om kunsthistorie" udgivet af Edition Bløndal - "C.W. Eckersberg" i serien "Format" udgivet af Bløndal

Mere om Erik Fischers bøger

Erik Fischer har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Erik Fischer kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Fischer opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tycho Brahes stjerner" af Erik Fischer

Hos Bog & idé er "Tycho Brahes stjerner" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Fischers serie "Klassiker biblioteket". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Astrologicum.

"Om billedkunst" af Erik Fischer

"Om billedkunst" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Edition Bløndal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Fischer