Bog & idéErik Valuer

Bøger skrevet af Erik Valuer

Læs mere om Erik Valuer
1 produkter
1 produkter
Syv barske fortællinger om mandelgaven
MandelgavenErik Valeur
79,95 DKK
EBOG
(3)
Mandelgaven

Mere om Erik Valuer

Der er bare én bog af Erik Valuer tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Syv barske fortællinger om mandelgaven". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Syv barske fortællinger om mandelgaven" af Erik Valuer

Det er muligt at købe Erik Valuers "Syv barske fortællinger om mandelgaven" som e-bog. Med "Syv barske fortællinger om mandelgaven" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Endnu en af Erik Valuer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Valuer