Bog & idéErika Zimmer Brandt

Bøger skrevet af Erika Zimmer Brandt

Læs mere om Erika Zimmer Brandt
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
Tæt på pædagogik
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
429,95 DKK
Hæftet
Pædagogik i skole og fritid

Mere om Erika Zimmer Brandt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Erika Zimmer Brandt. På listen nedenfor finder du de nyeste af Brandts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Digital pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Digital pædagogik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime profession

Bøger af Erika Zimmer Brandt

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Erika Zimmer Brandt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Erika Zimmer Brandt fås i udvalgte formater. Brandt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erika Zimmer Brandts "Tæt på pædagogik"

Hos Bog & idé er "Tæt på pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Erika Zimmer Brandt "Pædagogik i skole og fritid"

Det er muligt at købe Erika Zimmer Brandts "Pædagogik i skole og fritid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erika Zimmer Brandt