Bog & idéErin Kelly

Bøger skrevet af Erin Kelly

2 produkter
2 produkter
Han sagde, hun sagde
Han sagde/hun sagdeErin Kelly
89,95 DKK
EBOG
(1)
Han sagde/hun sagde
Han sagde/hun sagde
STREAM
Han sagde/hun sagdeErin Kelly
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Han sagde/hun sagde

Mere om Erin Kelly

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Erin Kelly. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kellys seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Han sagde/hun sagde" udgivet af People'sPress - "Han sagde/hun sagde" udgivet af People'sPress - "Han sagde/Hun sagde LÆSEEKSEMPLAR" udgivet af People’sPress - "Han sagde/Hun sagde" udgivet af People'sPress - "Broadchurch" udgivet af Rosinante - "Broadchurch - morderen iblandt os" udgivet af Rosinante

Bøger skrevet af Erin Kelly

Du kan bestille seks bøger af Erin Kelly her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Kellys bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kelly er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erin Kellys "Han sagde/hun sagde"

"Han sagde/hun sagde" kan købes som lydbog. Med Erin Kellys "Han sagde/hun sagde" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Erin Kelly "Han sagde/hun sagde"

"Han sagde/hun sagde" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Han sagde/hun sagde" på din enhed og begynde at læse. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erin Kelly