Bog & idéErling Petersen

Bøger skrevet af Erling Petersen

Læs mere om Erling Petersen
1 produkter
1 produkter
Klassisk yoga
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk yogaErling Petersen
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk yoga

Mere om Erling Petersen

Der findes en del bøger skrevet af Erling Petersen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk yoga" udgivet af Borgen - "Yoga " udgivet af Borgens Bogklub

Mere om Erling Petersens bøger

Erling Petersen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Erling Petersen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk yoga" af Erling Petersen

"Klassisk yoga" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"Yoga " af Erling Petersen

"Yoga " kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Borgens Bogklub, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Petersen