Bog & idéErving Goffman

Bøger skrevet af Erving Goffman

Læs mere om Erving Goffman
5 produkter
5 produkter
Stigma
StigmaErving Goffman
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Stigma
Hverdagslivets rollespil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets rollespilErving Goffman
314,96 DKK
Paperback
(2)
Hverdagslivets rollespil
Anstalt og menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anstalt og menneskeErving Goffman
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Anstalt og menneske
Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamlingErving Goffman
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamling
Vårt rollespill til daglig : et studie i hverdaglivets dramatikk
Vårt rollespill til daglig : et studie i hverdaglivets dramatikkErving Goffman
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Vårt rollespill til daglig : et studie i hverdaglivets dramatikk

Mere om Erving Goffman

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Erving Goffman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Goffmans bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Erving Goffmans bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamling" udgivet af Gyldendal - "Hverdagslivets rollespil" udgivet af Samfundslitteratur - "Stigma" udgivet af Samfundslitteratur - "Hverdagslivets rollespil" udgivet af Samfundslitteratur - "Stigma" udgivet af Samfundslitteratur - "Anstalt og menneske" i serien "Paludans fiol-bibliotek" udgivet af Jørgen Paludan - "Vårt rollespill til daglig : et studie i hverdaglivets dramatikk" udgivet af Pax

Erving Goffmans bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Erving Goffman hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Erving Goffman kommer i samtlige formater. Erving Goffman bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erving Goffmans "Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamling"

"Social samhandling og mikrosociologi. En tekstsamling" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hverdagslivets rollespil" af Erving Goffman

Hos Bog & idé er "Hverdagslivets rollespil" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Hverdagslivets rollespil" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Erving Goffman