Bog & idéEva Simonsen

Bøger skrevet af Eva Simonsen

Læs mere om Eva Simonsen
2 produkter
2 produkter
Når anerkendelse ikke er nok
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når anerkendelse ikke er nokKaren-Sofie Pettersen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Når anerkendelse ikke er nok
Miljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
MiljøJohanne Mygind
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljø

Mere om Eva Simonsen

Der findes mange bøger fra Eva Simonsen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Simonsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Miljø" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Miljø" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Miljø " i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Når anerkendelse ikke er nok" udgivet af Akademisk Forlag

Eva Simonsens bøger

Eva Simonsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Simonsen fås kun som hæftet. Eva Simonsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Simonsens "Miljø"

Hos Bog & idé er "Miljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Eva Simonsen "Miljø"

Det er muligt at købe Eva Simonsens "Miljø" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Simonsen