Bog & idéFanny Gossmann

Bøger skrevet af Fanny Gossmann

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Fanny Gossmann

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Fanny Gossmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gossmanns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Fanny Gossmanns bøger

Du kan købe to bøger af Fanny Gossmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Gossmann fås kun som hæftet. Bøgerne af Gossmann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Fanny Gossmann

Det er muligt at købe Fanny Gossmanns "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Fanny Gossmann "Kræftsygepleje"

"Kræftsygepleje" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fanny Gossmann