Bog & idéFerdinando Paolieri

Bøger skrevet af Ferdinando Paolieri

Læs mere om Ferdinando Paolieri
3 produkter
3 produkter
Novelle agrodolci
Novelle agrodolciFerdinando Paolieri
39,95 DKK
EBOG
(0)
Novelle agrodolci
Novelle toscane
Novelle toscaneFerdinando Paolieri
59,95 DKK
EBOG
(0)
Novelle toscane
Novelle selvagge
Novelle selvaggeFerdinando Paolieri
39,95 DKK
EBOG
(0)
Novelle selvagge

Mere om Ferdinando Paolieri

Ferdinando Paolieri har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Paolieris nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Novelle agrodolci" i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont - "Novelle toscane" i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont - "Novelle selvagge " i serien "Classici dal mondo" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Ferdinando Paolieri

Du kan finde tre bøger af Ferdinando Paolieri her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Paolieri fås bare som ebog. Paolieris bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Novelle agrodolci" af Ferdinando Paolieri

Det er muligt at købe Ferdinando Paolieris "Novelle agrodolci" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Novelle agrodolci" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Paolieris serie "Classici dal mondo". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på ita og er udgivet af SAGA Egmont.

"Novelle toscane" af Ferdinando Paolieri

Hos Bog & idé er "Novelle toscane" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Novelle toscane" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Classici dal mondo". Bogen er til salg hos Bog & idé på ita og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Ferdinando Paolieri