Bog & idéFernando Vallejo

Bøger skrevet af Fernando Vallejo

Læs mere om Fernando Vallejo
1 produkter
1 produkter
Carlos, du som er borgmester
BOEGERTILSTAERKPRIS
Carlos, du som er borgmesterFernando Vallejo
240,66 DKK
Hæftet
(4)
Carlos, du som er borgmester

Mere om Fernando Vallejo

Du kan kun finde en enkelt bog af Fernando Vallejo her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Carlos, du som er borgmester". Den er udgivet af Editorial Aurora Boreal på dansk. "Carlos, du som er borgmester" er desuden tilknyttet serien "Roman".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Carlos, du som er borgmester" af Fernando Vallejo

Hos Bog & idé er "Carlos, du som er borgmester" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Roman". Det er Editorial Aurora Boreal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Fernando Vallejo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fernando Vallejo