Bog & idéFinn Frandsen

Bøger skrevet af Finn Frandsen

Læs mere om Finn Frandsen
6 produkter
6 produkter
Intern kommunikation under forandring
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
409,95 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring
God ledelse
God ledelseSusanne Ekman
349,95 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse
Mod i kriseledelse
Mod i kriseledelseFinn Frandsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Mod i kriseledelse
International markedskommunikation
International markedskommunikationFinn Frandsen
319,95 DKK
Indbundet
(0)
International markedskommunikation
Kommunikationsteori
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori
Åh, business
Åh, businessFinn Frandsen
99,00 DKK
e-bog
(0)
Åh, business

Mere om Finn Frandsen

Der findes flere forskellige bøger fra Finn Frandsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Mod i kriseledelse" udgivet af Gyldendal - "Intern kommunikation under forandring " i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Krisekommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Åh, business" udgivet af BoD - "Medierne og sproget" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "International markedskommunikation" udgivet af Gyldendal - "Krisekommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Umberto Eco og semiotikken" i serien "Spørg Aarhus" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Åh, business ..." udgivet af Books on Demand

Finn Frandsens bøger

Du kan købe 12 bøger af Finn Frandsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Finn Frandsen kommer i flere formater. Finn Frandsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Frandsens "God ledelse"

Det er muligt at købe Finn Frandsens "God ledelse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Finn Frandsen "Mod i kriseledelse"

Det er muligt at købe Finn Frandsens "Mod i kriseledelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Frandsen