Bog & idéFjodor Mikhajlovitj Dostojevskij

Bøger skrevet af Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij

Læs mere om Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij
4 produkter
4 produkter
Det døde hus
Det døde husF. M. Dostojevskij
329,95 DKK
Hardback
(7)
Det døde hus
Idioten
BOEGERTILSTAERKPRIS
IdiotenFjodor Mikhajlovitj Dostojevskij
298,95 DKK
Hæftet
(2)
Idioten
Dobbeltgængeren
DobbeltgængerenF. M. Dostojevskij
199,95 DKK
Hæftet
(4)
Dobbeltgængeren
Idioten (Fyrst Myschkin)
IdiotenF.M. Dostojevskij
139,95 DKK
EBOG
(0)
Idioten

Mere om Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij

Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Dostojevskijs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Idioten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Idioten" udgivet af Rosenkilde - "Idioten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det døde hus" udgivet af Forlaget Sisyfos - "Dobbeltgængeren" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Idioten (Fyrst Myschkin)" udgivet af SFA-89

Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskijs bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Dostojevskij opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskijs "Idioten"

"Idioten" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Idioten" af Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij

Hos Bog & idé er "Idioten" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskijs "Idioten" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.
Detaljer
Fulde navn:
Fjodor Mikhajlovitj Dostojevskij