Bog & idéFlemming Dyrbye

Bøger skrevet af Flemming Dyrbye

Læs mere om Flemming Dyrbye
2 produkter
2 produkter
Metusalem
STREAM
MetusalemFlemming Dyrbye.
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Metusalem
Metusalem
MetusalemFlemming Dyrbye.
69,95 DKK
e-bog
(0)
Metusalem

Mere om Flemming Dyrbye

Der findes flere bøger skrevet af Flemming Dyrbye på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Dyrbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metusalem" udgivet af Siesta - "Metusalem" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Metusalem" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Bøger af Flemming Dyrbye

Flemming Dyrbye har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Dyrbyes bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Dyrbye er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Dyrbyes "Metusalem"

Hos Bog & idé er "Metusalem" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Siesta.

Flemming Dyrbye "Metusalem"

Hos Bog & idé er "Metusalem" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Metusalem" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Dyrbye