Bog & idéFlemming Forsberg

Bøger skrevet af Flemming Forsberg

Læs mere om Flemming Forsberg
3 produkter
3 produkter
Italienske grammatikbilleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Italienske grammatikbillederFlemming Forsberg
246,46 DKK
Hæftet
(0)
Italienske grammatikbilleder
La Grammatica
BOEGERTILSTAERKPRIS
La GrammaticaFlemming Forsberg
611,96 DKK
Hæftet
(0)
La Grammatica
La Grammatica
BOEGERTILSTAERKPRIS
La GrammaticaFlemming Forsberg
220,96 DKK
Hæftet
(0)
La Grammatica

Mere om Flemming Forsberg

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Flemming Forsberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Forsbergs nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Flemming Forsbergs bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog" i serien "De stribede ordbøger. Small" udgivet af Gyldendal - "Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog" i serien "Gads stribede" udgivet af Gyldendal - "Italiensk " i serien "Gyldendals mini-grammatik" udgivet af Gyldendal - "La Grammatica" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Gyldendal - "Italienske grammatikbilleder" udgivet af Systime - "La Grammatica" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Systime - "La Grammatica" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Flemming Forsberg

Der er syv tilgængelige udgivelser af Flemming Forsberg hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Flemming Forsberg bøger i forskellige formater. Flemming Forsberg bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Flemming Forsbergs "Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog"

"Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Forsbergs serie "De stribede ordbøger. Small". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog" af Flemming Forsberg

"Italiensk-Dansk/Dansk-Italiensk Ordbog" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Gads stribede". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Forsberg