Bog & idéForlaget Alinea

Bøger skrevet af Forlaget Alinea

Læs mere om Forlaget Alinea
1 produkter
1 produkter
Formelsamling
FormelsamlingForlaget Alinea
49,95 DKK
Hæftet
(1)
Formelsamling

Mere om Forlaget Alinea

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Forlaget Alinea. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Alineas bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Forlaget Alineas bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Formelsamling, Sampak á 10 ex." udgivet af Alinea - "Klassedagbog" udgivet af ALINEA A/S

Bøger skrevet af Forlaget Alinea

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Forlaget Alinea hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Alinea som hæftet. Alineas bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Formelsamling, Sampak á 10 ex." af Forlaget Alinea

Det er muligt at købe Forlaget Alineas "Formelsamling, Sampak á 10 ex." som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

"Klassedagbog" af Forlaget Alinea

Det er muligt at købe Forlaget Alineas "Klassedagbog" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er ALINEA A/S , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på und.
Detaljer
Fulde navn:
Forlaget Alinea