Bog & idéFrancine Rivers

Bøger skrevet af Francine Rivers

Læs mere om Francine Rivers
1 produkter
1 produkter
En datters drøm
En datters drømFrancine Rivers
150,00 DKK
EBOG
(0)
En datters drøm

Mere om Francine Rivers

Der er blot én bog af Francine Rivers tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "En datters drøm". Den er publiceret af Scandinavia A/S på dansk. "En datters drøm" er desuden udgivet i serien "Nye Højder".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En datters drøm" af Francine Rivers

Det er muligt at købe Francine Rivers' "En datters drøm" som ebog. "En datters drøm" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Nye Højder". Det er Scandinavia A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Francine Rivers skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Francine Rivers