Bog & idéFrançoise Sagan

Bøger skrevet af Françoise Sagan

Læs mere om Françoise Sagan
2 produkter
2 produkter
Bonjour Tristesse
Bonjour TristesseFrancoise Sagan
229,95 DKK
Indbundet
(11)
Bonjour Tristesse
Bonjour Tristesse
Bonjour tristesseFrancoise Sagan
49,95 DKK
EBOG
(11)
Bonjour tristesse

Mere om Françoise Sagan

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Françoise Sagan. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Sagan.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Françoise Sagans bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sarah Bernhardt " udgivet af Holkenfeldt - "Bonjour tristesse" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal - "Musiques de scénes " i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain C" udgivet af Easy Readers - "Musiques de scènes, ER C" i serien "Lectures faciles" udgivet af Easy Readers - "Bonjour Tristesse" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal

Mere om Françoise Sagans bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Françoise Sagan hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Françoise Sagan fås i samtlige formater. Françoise Sagan bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sarah Bernhardt " af Françoise Sagan

"Sarah Bernhardt " kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Holkenfeldt.

Françoise Sagan "Bonjour tristesse"

"Bonjour tristesse" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Bonjour tristesse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Gyldendal Skala". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Françoise Sagan