Bog & idéFrans Grandjean

Bøger skrevet af Frans Grandjean

Læs mere om Frans Grandjean
2 produkter
2 produkter
Situationsbestemt kommunikation
Situationsbestemt kommunikationFrans Grandjean
99,95 DKK
e-bog
(0)
Situationsbestemt kommunikation
Værdikommunikation
VærdikommunikationFrans Grandjean
99,95 DKK
e-bog
(0)
Værdikommunikation

Mere om Frans Grandjean

Frans Grandjean har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grandjean.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kayser & Co." udgivet af Gyldendal Business - "Situationsbestemt kommunikation" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Idioten og de andre" udgivet af Bukowski Press - "Værdikommunikation" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen

Mere om Frans Grandjeans bøger

Du kan købe fire bøger af Frans Grandjean her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Frans Grandjean bøger i et udvalg af formater. Grandjean har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kayser & Co." af Frans Grandjean

Hos Bog & idé er "Kayser & Co." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Frans Grandjean "Situationsbestemt kommunikation"

"Situationsbestemt kommunikation" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Situationsbestemt kommunikation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Kort til viden". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Børsen.
Detaljer
Fulde navn:
Frans Grandjean