Bog & idéFrederick S. Perls

Bøger skrevet af Frederick S. Perls

Læs mere om Frederick S. Perls
4 produkter
4 produkter
Grundbog i gestaltterapi
Grundbog i gestaltterapiPaul Goodman
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i gestaltterapi
Gestaltterapiens metode
Gestaltterapiens metodeFrederick S. Perls
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Gestaltterapiens metode
Gestaltterapi
GestaltterapiFrederick S. Perls
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Gestaltterapi
Gestaltterapi
GestaltterapiFrederick S. Perls
129,95 DKK
EBOG
(0)
Gestaltterapi

Mere om Frederick S. Perls

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Frederick S. Perls. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Perls' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i gestaltterapi" udgivet af Borgens bogklub - "Gestaltterapiens metode" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i gestaltterapi" udgivet af Borgen

Bøger skrevet af Frederick S. Perls

Der er tre tilgængelige bøger af Frederick S. Perls hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Perls som hæftet. Bøgerne af Perls er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbog i gestaltterapi" af Frederick S. Perls

Det er muligt at købe Frederick S. Perls' "Grundbog i gestaltterapi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgens bogklub.

"Gestaltterapiens metode" af Frederick S. Perls

Det er muligt at købe Frederick S. Perls' "Gestaltterapiens metode" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Perls' serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Frederick S. Perls