Bog & idéFrederik Roed

Bøger skrevet af Frederik Roed

Læs mere om Frederik Roed
2 produkter
2 produkter
Messedreng
STREAM
MessedrengFrederik Roed
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Messedreng
Messedreng
MessedrengFrederik Roed
139,95 DKK
EBOG
(0)
Messedreng

Mere om Frederik Roed

Frederik Roed har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Roeds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Messedreng" udgivet af People'sPress - "Messedreng" udgivet af People’sPress

Bøger af Frederik Roed

Frederik Roed har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Frederik Roed bøger i samtlige formater. Roeds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frederik Roeds "Messedreng"

"Messedreng" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Messedreng" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Frederik Roed "Messedreng"

Hos Bog & idé er "Messedreng" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Roed