Bog & idéFriedrich Schlegel

Bøger skrevet af Friedrich Schlegel

Læs mere om Friedrich Schlegel
2 produkter
2 produkter
Lucinde
LucindeFriedrich Schlegel
59,95 DKK
EBOG
Lucinde
Athenäum fragmenter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Athenäum fragmenterFriedrich Schlegel
208,95 DKK
Indbundet
Athenäum fragmenter

Mere om Friedrich Schlegel

Hvis du er på jagt efter en bog fra Friedrich Schlegel, tilbyder vi et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schlegels nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Friedrich Schlegels bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lucinde" udgivet af SAGA Egmont - "Athenäum fragmenter" i serien "Klassiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Athenäum-fragmenter og andre skrifter " i serien "Klassiske tænkere" udgivet af Samlerens Bogklub

Mere om Friedrich Schlegels bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Friedrich Schlegel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Schlegels bøger fås i udvalgte formater. Friedrich Schlegel bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Friedrich Schlegels "Lucinde"

Det er muligt at købe Friedrich Schlegels "Lucinde" som ebog. Med "Lucinde" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Friedrich Schlegel "Athenäum fragmenter"

"Athenäum fragmenter" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Klassiske tænkere". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Friedrich Schlegel