Bog & idéGeir Lippestad

Bøger skrevet af Geir Lippestad

Læs mere om Geir Lippestad
1 produkter
1 produkter
Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik
STREAM
Det vi står for - Manden, der forsvarede BreivikGeir Lippestad
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik

Mere om Geir Lippestad

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Geir Lippestad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Lippestad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det vi står for" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Det vi står for" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Geir Lippestads bøger

Geir Lippestad har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Lippestads bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lippestad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Geir Lippestads "Det vi står for"

Hos Bog & idé er "Det vi står for" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det vi står for" af Geir Lippestad

"Det vi står for" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Det vi står for" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Kristeligt Dagblad, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Geir Lippestad