Bog & idéGeorge Elliot

Bøger skrevet af George Elliot

Læs mere om George Elliot
2 produkter
2 produkter
Silas Marner
STREAM
Silas MarnerGeorge Elliot
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Silas Marner
Silas Marner
Silas MarnerGeorge Elliot
79,95 DKK
EBOG
(3)
Silas Marner

Mere om George Elliot

Der findes mange bøger af George Elliot online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Elliots seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Silas Marner" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Silas Marner" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont

Mere om George Elliots bøger

Du kan købe to bøger af George Elliot her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe George Elliot bøger i forskellige formater. Bøgerne af Elliot er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

George Elliots "Silas Marner"

Det er muligt at købe George Elliots "Silas Marner" som lydbog. Med George Elliots "Silas Marner" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Svenska Ljud Classica". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

George Elliot "Silas Marner"

"Silas Marner" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Silas Marner" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Svenska Ljud Classica". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
George Elliot