Bog & idéGert Rosenkvist

Bøger skrevet af Gert Rosenkvist

Læs mere om Gert Rosenkvist
3 produkter
3 produkter
Samtaler i organisationer
Samtaler i organisationerPeter Hansen-Skovmoes
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Samtaler i organisationer
Coaching - læring og udvikling
Coaching - læring og udviklingPeter Hansen-Skovmoes
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - læring og udvikling
Voksenundervisning
VoksenundervisningGert Rosenkvist
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Voksenundervisning

Mere om Gert Rosenkvist

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Gert Rosenkvist. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rosenkvists nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtaler i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Voksenundervisning" udgivet af HansReitzels - "Voksenundervisning" udgivet af Gyldendal - "Coaching - læring og udvikling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Gert Rosenkvist

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Gert Rosenkvist hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Gert Rosenkvist bøger i et udvalg af formater. Rosenkvist har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samtaler i organisationer" af Gert Rosenkvist

Hos Bog & idé er "Samtaler i organisationer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Gert Rosenkvist "Voksenundervisning"

"Voksenundervisning" er til salg som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Voksenundervisning" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Rosenkvist