Bog & idéGiorgio Faletti

Bøger skrevet af Giorgio Faletti

7 produkter
7 produkter
Jeg dræber
Jeg dræberGiorgio Faletti
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg dræber
Skæbnespil
SkæbnespilGiorgio Faletti
139,95 DKK
EBOG
(2)
Skæbnespil
Øjet, der ser
Øjet, der serGiorgio Faletti
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Øjet, der ser
Jeg er Gud
Jeg er GudGiorgio Faletti
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg er Gud
Bravo
BravoGiorgio Faletti
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Bravo
Skæbnespil
SkæbnespilGiorgio Faletti
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Skæbnespil
Bravo
BravoGiorgio Faletti
169,95 DKK
EBOG
(0)
Bravo

Mere om Giorgio Faletti

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Giorgio Faletti. På listen nedenfor har du de seneste af Falettis bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Giorgio Falettis bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jeg dræber" udgivet af Gyldendal - "Jeg dræber" udgivet af Bazar - "Bravo" udgivet af People'sPress - "Øjet, der ser" udgivet af Bazar - "Skæbnespil" udgivet af People'sPress - "Jeg dræber" udgivet af Lytteratur - "Skæbnespil" udgivet af Lytteratur - "Bravo" udgivet af Lytteratur - "Øjet der ser" udgivet af Lytteratur - "Jeg er gud" udgivet af Bazar - "Skæbnespil" udgivet af People’sPress - "Jeg er gud" udgivet af Forlaget Zara - "Bravo" udgivet af People’sPress - "Jeg dræber" udgivet af Forlaget Zara - "Øjet, der ser" udgivet af Forlaget Zara - "Øjet der ser" udgivet af Lytteratur - "Øjet der ser" udgivet af Lytteratur - "Jeg dræber" udgivet af Lytteratur - "Jeg dræber" udgivet af Lytteratur - "Jeg er Gud" udgivet af Bazar

Bøger af Giorgio Faletti

Du kan finde 20 bøger af Giorgio Faletti her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Falettis bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Faletti er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jeg dræber" af Giorgio Faletti

"Jeg dræber" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Jeg dræber" af Giorgio Faletti

Det er muligt at købe Giorgio Falettis "Jeg dræber" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Jeg dræber" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bazar.
Detaljer
Fulde navn:
Giorgio Faletti