Bog & idéGitte Gravengaard

Bøger skrevet af Gitte Gravengaard

Læs mere om Gitte Gravengaard
4 produkter
4 produkter
Journalist i praktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Journalist i praktikGitte Gravengaard og Lene Rimestad
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Journalist i praktik
The Communications Advisor
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Communications AdvisorGitte Gravengaard
422,96 DKK
Hæftet
(0)
The Communications Advisor
Forskningskommunikation
ForskningskommunikationGitte Gravengaard
239,95 DKK
EBOG
(2)
Forskningskommunikation
Journalistik i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Journalistik i praksisGitte Gravengaard
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Journalistik i praksis

Mere om Gitte Gravengaard

Hvis du søger en bog skrevet af Gitte Gravengaard, kan du købe et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gravengaards udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gitte Gravengaards bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Communications Advisor" udgivet af Samfundslitteratur - "Forskningskommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Forskningskommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Journalistik i praksis" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Journalist i praktik" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Journalist i praktik" udgivet af Samfundslitteratur - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Journalistik i praksis" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Gitte Gravengaard

Du kan bestille 11 bøger af Gitte Gravengaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gravengaards bøger fås i flere formater. Gravengaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Communications Advisor" af Gitte Gravengaard

Hos Bog & idé er "The Communications Advisor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Forskningskommunikation" af Gitte Gravengaard

"Forskningskommunikation" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Forskningskommunikation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Gravengaard