Bog & idéGitte Olling Nygaard

Bøger skrevet af Gitte Olling Nygaard

Læs mere om Gitte Olling Nygaard
2 produkter
2 produkter
God til dansk 1
God til dansk 1Gitte Olling Nygaard
129,95 DKK
Hæftet
(0)
God til dansk 1
God til dansk 2
God til dansk 2Gitte Olling Nygaard
129,95 DKK
Hæftet
(0)
God til dansk 2

Mere om Gitte Olling Nygaard

Der findes mange bøger skrevet af Gitte Olling Nygaard til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nygaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God til dansk 2" i serien "God til dansk!" udgivet af Gyldendal - "God til dansk 1" i serien "God til dansk!" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gitte Olling Nygaard

Du kan bestille to bøger af Gitte Olling Nygaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille Nygaards bøger som hæftet. Nygaards bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"God til dansk 2" af Gitte Olling Nygaard

Det er muligt at købe Gitte Olling Nygaards "God til dansk 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Nygaards serie "God til dansk!". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"God til dansk 1" af Gitte Olling Nygaard

Hos Bog & idé er "God til dansk 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "God til dansk!". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Olling Nygaard