Bog & idéGitte Redder

Bøger skrevet af Gitte Redder

Læs mere om Gitte Redder
2 produkter
2 produkter
Kongehuset - På arbejde for Danmark
STREAM
Kongehuset - På arbejde for DanmarkGitte Redder
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Kongehuset - På arbejde for Danmark
Kongehuset - På arbejde for Danmark
Kongehuset - På arbejde for DanmarkGitte Redder
169,95 DKK
EBOG
(2)
Kongehuset - På arbejde for Danmark

Mere om Gitte Redder

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Gitte Redder. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Redders bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongehuset - På arbejde for Danmark" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mary" udgivet af Høst - "Frederik" udgivet af Høst & Søn - "Mary - kronprinsesse af Danmark HB" udgivet af Høst & Søn - "Frederik" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Gitte Redders bøger

Gitte Redder har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Redders bøger kommer bare som indbundet. Redders bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Redders "Kongehuset - På arbejde for Danmark"

Hos Bog & idé er "Kongehuset - På arbejde for Danmark" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Gitte Redder "Mary"

"Mary" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Høst, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Redder