Bog & idéGorm Hansen

Bøger skrevet af Gorm Hansen

Læs mere om Gorm Hansen
2 produkter
2 produkter
Forår i Pisserenden
Forår i PisserendenGorm Hansen
99,95 DKK
Hæftet
(2)
Forår i Pisserenden
Forår i pisserenden
Forår i pisserendenGorm Hansen
109,95 DKK
EBOG
(2)
Forår i pisserenden

Mere om Gorm Hansen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Gorm Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Gorm Hansens bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forår i pisserenden" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Forår i Pisserenden" udgivet af Brændpunkt - "Ph.D.-serie Triggering earthquakes in science, politics and Chinese hydropower" udgivet af PhD School of Economics and Management - "Ph.D.-serie Triggering earthquakes in science, politics and Chinese hydropower" udgivet af PhD School of Economics and Management - "Historien om en succes" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Historien om en succes" udgivet af Djøf Forlag - "Klassefesten" udgivet af Drama - "Ledelse af interesseorganisationer" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Rejsen til prinsen på den hvide hest" udgivet af Drama - "Pigerne ved siden af" udgivet af Drama - "Imens vi leger far, mor og børn" udgivet af Drama - "Når smerten bliver for stor" udgivet af Drama

Gorm Hansens bøger

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Gorm Hansen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Gorm Hansen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gorm Hansens "Forår i pisserenden"

Hos Bog & idé er "Forår i pisserenden" tilgængelig som ebog. Med "Forår i pisserenden" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Forår i Pisserenden" af Gorm Hansen

"Forår i Pisserenden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gorm Hansen