Bog & idéGregers Andersen

Bøger skrevet af Gregers Andersen

4 produkter
4 produkter
Rakkerkongens søn
Rakkerkongens sønGregers Andersen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Rakkerkongens søn
Svankærsdal
SvankærsdalGregers Andersen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Svankærsdal
Grænseløshedens kultur
Grænseløshedens kulturGregers Andersen
119,95 DKK
EBOG
(2)
Grænseløshedens kultur
Grænseløshedens kultur
Grænseløshedens kulturGregers Andersen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Grænseløshedens kultur

Mere om Gregers Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Gregers Andersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Andersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frihed, lighed og bæredygtighed" udgivet af Forlaget Findes - "Svankærsdal" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rakkerkongens søn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grænseløshedens kultur" i serien "Debat" udgivet af Information - "Grænseløshedens kultur" i serien "Debat" udgivet af Information

Bøger skrevet af Gregers Andersen

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Gregers Andersen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Gregers Andersen bøger i et udvalg af formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gregers Andersens "Frihed, lighed og bæredygtighed"

Det er muligt at købe Gregers Andersens "Frihed, lighed og bæredygtighed" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Findes.

"Svankærsdal" af Gregers Andersen

Det er muligt at købe Gregers Andersens "Svankærsdal" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Svankærsdal" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Gregers Andersen