Bog & idéGrete Ebbe Jensen

Bøger skrevet af Grete Ebbe Jensen

Læs mere om Grete Ebbe Jensen
3 produkter
3 produkter
Lille Guds barn
Lille Guds barnGrete Ebbe Jensen
179,95 DKK
Hæftet
(1)
Lille Guds barn
Lille Guds barn
Lille Guds barnGrete Ebbe Jensen
119,95 DKK
e-bog
(1)
Lille Guds barn
Lille Guds barn
STREAM
Lille Guds barnGrete Ebbe Jensen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Lille Guds barn

Mere om Grete Ebbe Jensen

Grete Ebbe Jensen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undskyld, du har vel ikke set mig?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Lille Guds barn" udgivet af mellemgaard - "Lille Guds barn" udgivet af Lytteratur - "Lille Guds barn" udgivet af mellemgaard

Mere om Grete Ebbe Jensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Grete Ebbe Jensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undskyld, du har vel ikke set mig?" af Grete Ebbe Jensen

Det er muligt at købe Grete Ebbe Jensens "Undskyld, du har vel ikke set mig?" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Lille Guds barn" af Grete Ebbe Jensen

Hos Bog & idé er "Lille Guds barn" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Lille Guds barn" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Ebbe Jensen