Bog & idéGunnar Handal

Bøger skrevet af Gunnar Handal

Læs mere om Gunnar Handal
3 produkter
3 produkter
Vejledning og praksisteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejledning og praksisteoriPer Lauvås
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Vejledning og praksisteori
Vejledning af læger under uddannelse
Vejledning af læger under uddannelseKirsten Hofgaard Lycke
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejledning af læger under uddannelse
Kollegavejledning med kritiske venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kollegavejledning med kritiske vennerPer Lauvås
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Kollegavejledning med kritiske venner

Mere om Gunnar Handal

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Gunnar Handal. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Handals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kollegavejledning med kritiske venner" udgivet af Klim - "Vejledning og praksisteori" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Vejledning af læger under uddannelse" udgivet af Gyldendal - "På egne vilkår" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Vejledning og praksisteori" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim

Bøger af Gunnar Handal

Der er fem tilgængelige bøger af Gunnar Handal hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Handals bøger kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Handal inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kollegavejledning med kritiske venner" af Gunnar Handal

Det er muligt at købe Gunnar Handals "Kollegavejledning med kritiske venner" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Vejledning og praksisteori" af Gunnar Handal

"Vejledning og praksisteori" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Handals serie "Pædagogiske linjer". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Handal