Bog & idéGuri Melby

Bøger skrevet af Guri Melby

Læs mere om Guri Melby
1 produkter
1 produkter
Gode skrivestrategier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode skrivestrategierTrygve Kvithyld
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode skrivestrategier

Mere om Guri Melby

Guri Melby har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Melbys bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Guri Melbys bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gode skrivestrategier" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Gode skrivestrategier" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim

Bøger af Guri Melby

Der er to tilgængelige bøger af Guri Melby hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Melby kommer blot som hæftet. Bøgerne af Melby er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Guri Melbys "Gode skrivestrategier"

Det er muligt at købe Guri Melbys "Gode skrivestrategier" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Guri Melby "Gode skrivestrategier"

Hos Bog & idé er "Gode skrivestrategier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Melbys serie "Literacy & læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Guri Melby