Bog & idéGurli Rohde

Bøger skrevet af Gurli Rohde

Læs mere om Gurli Rohde
2 produkter
2 produkter
Jeg glemte tiden
Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaverGurli Rohde
59,95 DKK
EBOG
Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaver
Karen elsker karameller
Karen elsker karamellerGurli Rohde
49,95 DKK
EBOG
Karen elsker karameller

Mere om Gurli Rohde

Gurli Rohde har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Rohdes udgivelser.
Bøgerne fra Gurli Rohde udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jeg glemte tiden, Rødt niveau" udgivet af Special - "Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaver" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Karen elsker karameller " i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Jeg glemte tiden" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk Forlag - "Karen elsker karameller" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk Forlag - "Karen elsker karameller" i serien "Læseværkstedet" udgivet af Special - "Jeg glemte tiden, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special

Bøger skrevet af Gurli Rohde

Gurli Rohde har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Gurli Rohde bøger i samtlige formater. Rohde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gurli Rohdes "Jeg glemte tiden, Rødt niveau"

Det er muligt at købe Gurli Rohdes "Jeg glemte tiden, Rødt niveau" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Special, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Gurli Rohde "Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaver"

Hos Bog & idé er "Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaver" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Jeg glemte tiden. E-bog med gratis opgaver" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Rohdes serie "Læseværkstedet¤Rød". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gurli Rohde