Bog & idéHanne Fredslund

Bøger skrevet af Hanne Fredslund

Læs mere om Hanne Fredslund
2 produkter
2 produkter
Forandringsledelse i et narrativt perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forandringsledelse i et narrativt perspektivHanne Fredslund
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Forandringsledelse i et narrativt perspektiv
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Hanne Fredslund

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Hanne Fredslund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fredslunds seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Fredslunds bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard Danmark - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Munksgaard - "Forandringsledelse i et narrativt perspektiv" i serien "I et narrativt perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Evaluering i et narrativt perspektiv" i serien "I et narrativt perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Fredslund

Du kan købe ti bøger af Hanne Fredslund her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fredslunds bøger kommer i samtlige formater. Fredslund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Hanne Fredslund

Hos Bog & idé er "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hanne Fredslund "Klinisk forskningsmetode"

Det er muligt at købe Hanne Fredslunds "Klinisk forskningsmetode" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Fredslund