Bog & idéHanne Hvid

Bøger skrevet af Hanne Hvid

Læs mere om Hanne Hvid
2 produkter
2 produkter
Tandklinikassistent - hovedforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - hovedforløbLene Ryesberg-Olsen
1155,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - hovedforløb
Supragingival tandrensning
Supragingival tandrensningJette Noes
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Supragingival tandrensning

Mere om Hanne Hvid

Hvis du er på jagt efter en bog fra Hanne Hvid, har du et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hvids nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tandklinikassistent - hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Tandklinikassistent Hovedforløb" udgivet af Praxis Forlag A/S

Mere om Hanne Hvids bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Hanne Hvid hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hvids bøger kommer i udvalgte formater. Hvids bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Praxis Forlag A/S.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Hvids "Tandklinikassistent - hovedforløb"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Hanne Hvid. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Hanne Hvid "Tandklinikassistent Hovedforløb"

Hos Bog & idé er "Tandklinikassistent Hovedforløb" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Hvid