Bog & idéHanne Kolind Poulsen

Bøger skrevet af Hanne Kolind Poulsen

5 produkter
5 produkter
Piranesi
PiranesiHanne Kolind Poulsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Piranesi
Blomster og verdenssyn
Blomster og verdenssynEva de la Fuente Pedersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Blomster og verdenssyn
Flowers and World Views.
Flowers and World Views.Eva de la Fuente Pedersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Flowers and World Views.
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunst
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunstHanne Kolind Poulsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunst
Nature strikes back -Man and Nature in Western Art
Nature strikes back -Man and Nature in Western ArtHanne Kolind Poulsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Nature strikes back -Man and Nature in Western Art

Mere om Hanne Kolind Poulsen

Hanne Kolind Poulsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kolind Poulsens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Kolind Poulsens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Magt og afmagt - Christian II's billedpolitik (DK + ENG)" udgivet af SMK Forlag - "Magt og ære" udgivet af SMK Forlag - "Sharing is Caring - Opennes and sharing in the cultural heritage sector" udgivet af SMK Forlag

Bøger skrevet af Hanne Kolind Poulsen

Hanne Kolind Poulsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Kolind Poulsen som hæftet. Bøgerne af Kolind Poulsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SMK Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Kolind Poulsens "Magt og afmagt - Christian II's billedpolitik (DK + ENG)"

Hos Bog & idé er "Magt og afmagt - Christian II's billedpolitik (DK + ENG)" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hanne Kolind Poulsen "Magt og ære"

Hos Bog & idé er "Magt og ære" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SMK Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Kolind Poulsen